Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Βίντεο MARLISCO

Εσύ τι θ’άλασσες;

Ο Διαγωνισμός Βίντεο του MARLISCO ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το MARLISCO Κύπρου ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, είτε υποβάλλοντας τις ιδέες/concept τους είτε δημιουργώντας το βίντεο τους.

Μπορείτε να δείτε τις 9 συμμετοχές από την Κύπρο εδώ, ενώ αν θέλετε να δείτε όλες τις συμμετοχές από όλες τις χώρες μπορείτε να τις δείτε στο κεντρικό κανάλι του MARLISCO στο YouTube .

Για να παρακολουθήσετε ένα φιλμάκι με αποσπάσματα από όλα τα βίντεο που κέρδισαν στην Ευρώπη πατήστε εδώ.

Νικήτρια ομάδα από την Κύπρο οι PkP Bees

Τίτλος Βίντεο: Untitled PkP Bees

Όνομα Σχολείου: Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

 

Παρακολουθήστε την τελετή απονομής των βραβείων στην Κύπρο

Φωτογραφίες από την Τελετή Απονομής Βραβείων

tl_files/marlisco/mixed-images/Pictures News Section/cyprus1.jpg

Η νικήτρια ομάδα (PkP Bees του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Λεμεσού) με τον υπεύθυνο καθηγητή τους κ. Αντρέα Σοφοκλέους και τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Κουγιάλη.

tl_files/marlisco/mixed-images/Pictures News Section/cyprus2.jpg

Μαθήτριες της ομάδας που κέρδισε τη 2η θέση, από το Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους, Έμπας, μαζί με τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Κουγιάλη.

tl_files/marlisco/mixed-images/Pictures News Section/cyprus3.jpg

Η ομάδα του Λυκείου Πολεμιδιών που κέρδισε το βραβείο ‘Το Αγαπημένο του Κοινού’ μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή τους κ. Δημήτρη Δημητρίου και τον Κύπριο Πρέσβη για Καθαρές Θάλασσες κ. Αντρέα Δημητρόπουλο.

tl_files/marlisco/mixed-images/Pictures News Section/cyprus4.jpg

Το 1ο βραβείο για σύνθεση μουσικής κέρδισε η ομάδα του Λυκείου Αγίου Αντωνίου, Λεμεσού. Εδώ με τον υπεύθυνο καθηγητή τους κ. Νικόλα Νικολάου, την Γενική Συντονίστρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου κ. Αραβέλλα Ζαχαρίου, και την Διευθύντρια της εταιρείας Isotech κ. Ξένια Λοϊζίδου.

tl_files/marlisco/mixed-images/Pictures News Section/cyprus5.jpg

Το 2ο βραβείο για σύνθεση μουσικής κέρδισε η ομάδα του Λυκείου Αρχ. Μακαρίου III Δασούπολης, Λευκωσίας. Εδώ με την υπεύθυνη καθηγήτρια τους κ. Μαρία Μαρδά, την κ. Αραβέλλα Ζαχαρίου και τον Γενικό Διευθυντή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Μάριο Χαννίδη.